Syrjäytyneet voitti Company Rockin

on

Tampere-talon henkilöstöstä koostuva Syrjäytyneet voitti Company Rockin valtakunnallisen kilpailun.

Company Rockin finaali pidettiin Helsingissä Apollo Live Clubilla perjantaina 27.10.2017. Finaaliin osallistui 11 bändiä yrityksistä eri puolilta Suomea.

Bändissä soittavat Tampere-talon nykyiset ja entiset työntekijät Samuli Happo, Juha ”Kuide” Kuitu, Ville Syrjä ja Sami Sokura. Punk-asenteellaan hurmaava Syrjäytyneet soitti ennen Company Rockia edellisen keikkansa Tampereen Telakalla vuonna 2009.

Finaalituomariston muodostivat päätuomari Sampsa Astala, Riku Nikulin (Rockway.fi) ja Petri Majuri (E-Studio). Tuomaristo oli vaikuttunut esitysten kovasta tasosta ja kiitti erityisesti bändien omaa tuotantoa ja vaikuttavia solistisuorituksia niin laulussa kuin soitossa.

Syrjäytyneet sai voitostaan palkinnoksi kiertopalkintokitaran lisäksi kahden päivän studiosession E-Studiolla ja lahjakortin Apollo Live Clubille.

”Voittajan on helppo hymyillä! Sinänsä mukavan voiton ohittaa kuitenkin hyvä meininki, joka ympäröi Syrjäytyneiden ponnistuksia läpi matkan. Finaalissa kannustus yltyi jo sellaisiin visuaalisiin mittoihin, että orkesterin pasmat olivat mennä sekaisin”, iloitsee Tampere-talon valosuunnittelijana toimiva Syrjäytyneiden Ville Syrjä.

Kannustusjoukot ovat osa show’ta

Myös Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas hehkuttaa kilpailuvoittoa: ”Aivan upea suoritus meidän pojilta! Haluamme kiittää sekä bändiä että heidän kannustusjoukkojaan, jotka osallistuivat Helsingin reissuille tai olivat muuten hengessä mukana läpi kilpailun. Juuri tällaista osaamista Tampere-talossa on, ja olemme siitä ihan tavattoman ylpeitä!”

Company Rock on bändikilpailu, jossa yritysten ja yhteisöjen työntekijöistä tai jäsenistä kootut bändit edustavat yritystään esiintyen liveyleisön ja ammattilaistuomariston edessä. Vuosien varrella mukana on ollut satoja bändikokoonpanoja edustamassa eri alojen yrityksiä. Kilpailu on tarkoitettu kaikille ammattiryhmille, eikä se näin ollen ole alasidonnainen.

Vuonna 2016 tapahtuneen sääntöuudistuksen myötä myös eri ammattiliittojen, yhdistysten ja mikroyritysten osallistuminen kilpailuun helpottui. Kilpailuun osallistuvan bändin jäsenistä vähintään yhden tulee olla edustettavan yrityksen tai yhteisön palveluksessa tai edustettavan ammattiliiton jäsen.

Bändit ja niiden kannustusjoukot hoitavat kilpailemisen yhteistyössä, sillä myös kannustusjoukot huomioidaan osana tuomariston arvosteluperusteita.

Muitakin palkittiin

Kilpailun toiselle sijalle tuli Free Drinks Innofactor Oyj:stä ja kolmannelle sijalle Space Rock! Sininen Meteoriitti Oy:stä.

Kilpailuesityksiä palkittiin lisäksi neljässä kategoriassa.

Parhaasta lavashow’sta palkittiin Free Drinks (Innofactor Oyj), uskomattomana show-persoonana Space Rock!in laulusolisti (Sininen Meteoriitti Oy), parhaasta kannustusjoukosta Free Drinks (Innofactor Oyj) (Lavallinen Fisherman´s Friend -pastilleja toimitettuna toimistolle).

Valovoimaisin solisti-palkinto jakautui kahden kesken: saksofoni-Jesse The Groove Roastersista (Vantaan ammattiopisto Varia) ja hurmaava huuliharpisti Sydänyön rytmistä (Helsingin työväenopisto).

Pia Hyttinen

www.companyrock.com

www.tampere-talo.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s