Dingo palaa Tampereelle

Nostalginen kasari-ilta tuo kauan odotetun Dingon Tampere-taloon.

Perjantaina 29.9.2017 We love 80’s -tapahtumassa esiintyvät kesällä upean paluun parrasvaloihin tehneen Dingon lisäksi artistijuhlavuottaan viettävä diskokuningatar Eini. Kokonaisuuden täydentää Sorsapuistosalissa raikaava Kasaridisko, jossa tanssitaan parhaiden kasarihittien tahtiin, kun DJ Juissi pyörittää vinyylejä.

Jotain rehvakasta tiedossa

Suomirokin suursuosikki Dingo palasi kesällä festivaalilavoille seitsemällä keikalla ja legendaarisimmalla kokoonpanollaan – Neumann, Jonttu, Quuppa, Pepe ja Pete – ja sai hyvän vastaanoton.

Kesällä avattiin myös virallinen Dingo-verkkokauppa, josta voi muun muassa tilata ennakkoon kirjan Neumann, Dingo-kipparin lokikirja (Into 2017), jonka on kirjoittanut Salla Nazarenko. Kirja ilmestyy lokakuussa.

We love 80’s -tapahtumassa Dingo ottaa varaslähdön talven Autiotalon aarteita -kiertueelleen yli kuukausi ennen seuraavia kiertuekonsertteja.

”Takana on intensiivinen ja erityinen festarikesä”, kertoo Dingon keulakuva Pertti ”Nipa” Neumann. Hän ennakoi tulevan konsertin olevan omanlaisensa kokemus.

”Tampere-talossa on aina ollut jotain juhlavaa, ja keikalta odotan tietysti tamperelaistyylistä iloista ja rehvakasta meininkiä.”

Unohdettu kasari tulee

Tampere-talossa toivotaan, että tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävästä kasarifestivaalista voisi tulla jatkossa jokavuotinen tapahtuma.

”Halusimme tuoda ohjelmistoomme tuulahduksen kultaiselta 80-luvulta ja saimmekin Dingon ja Einin myötä aivan unelmatiimin tapahtumaamme”, kehuu Tampere-talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi.

”Kasarimusiikki on valitettavasti jäänyt ysärin jalkoihin. Mikäli tämä ensimmäinen We love 80’s -tapahtuma onnistuu, voisimme tuoda niin kotimaisia kuin kansainvälisiä kasarihittejä ja -artisteja Tampere-taloon jatkossakin.”

Pia Hyttinen

Kuva: Jukka Lehtinen

We love 80’s -aikataulut 29.9.2017

19:00 Dingo (Iso sali)

21:00 – 01:00 Kasaridisko DJ Juissi (Sorsapuistosali)

22:00 – 23:00 Eini Kasaridiskossa (Sorsapuistosali)

www.tampere-talo.fi

www.dingomania.fi

www.eini.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s